Siste produkt
Dual-CS-505.jpg

Dual CS 505 reim sett

Pris:590.00NOK
Besøk:
I dag: 41Totalt besøkende: 176495

Leveringsbetingelser

Kjøpsvilkår

Porto/Frakt kommer alltid i tillegg til produktprisen. 

Merk: Ved forhåndsbetaling unngår man faktura- og oppkravsgebyr, og man belastes da kun valig frakt etter postens satser. Merk: Salg/forsendelse til privatkunder kun mot forhåndsbetaling til konto eller Vipps. Info. om innbetaling sendes samtidig med bekreftet bestilling.
Vi forbeholder oss retten til prisendringer uten varsel. Salgspant og retensjonsrett beholdes i alle varer og innleverte medium inntil fullt oppgjør er motatt. (Ref. lov om salgspant og håndverkertjenester m.m for forbrukere, håndverkertjenesteloven.)

Returvilkår

Som kunde er det mulig du vil oppleve at en vare enten er feil, eller at varens størrelse burde vært annerledes enn det man først bestilte. I disse tilfeller vil du alltid ha muligheten for å returnere varen til oss, og få den byttet i det som passer deg best. - Vær oppmerksom på at om en vare skal byttes, kommer eventuelt mellomlegg og alltid frakt i tillegg. Skulle eventuell feil ligge på vår side, vil du få tilsendt erstatningen fraktfritt.

Når du returnerer varer til oss, legg ALLTID med en kort beskrivelse i pakken. Hos oss er det flere som åpner pakkene, og vi vil få vanskeligheter med å vite hva som skal gjøres om en beskrivelse ikke ligger ved. Må returneres som registrerbar/sporbar pakke eller brev.

Varen sendes da i retur til:

Videodigital.no
Bjellandveien 13,
3172 Vear

 

Angrerett

Om du skulle angre på et kjøp hos oss, vil angrerettloven gjelde. I henhold til den, er det visse ting du som kunde må gjøre for at denne skal være gyldig.

  • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 6, punkt e)
  • Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
  • Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
  • Dersom du benytter deg av angreretten ifm. med et tilvirkningskjøp(hos oss er dette varer som blir tilpasset etter kundenes ønsker (pakkeløsninger, o.l.)), så er du pliktig til å betale de ekstra kostnadene som påbeløper for utført arbeid og medgåtte materialer (jf. Angrerettloven §16 første ledd).

Om du velger å ikke hente pakken på Posten, og ikke tar kontakt med oss for å gi oss en forklaring, vil dette bli oppfattet som en passiv holdning. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra den inngåtte kjøpsavtale. Du vil da bli fakturert fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende NOK 150,- (inkl. mva.)

Dette må du gjøre før du sender pakken:

Ta kontakt med oss, enten på telefon eller mail, og be om at din ordre enten kanselleres eller gi oss beskjed om at du angrer og ønsker å returnere pakken. For din egen del kan det være lurt å beholde en kopi av mail eller skrive ned hvem du pratet med, slik at det lett kan bekreftes at du angret før 14 dager.

Om du angrer etter at du har mottatt lapp om ankommet pakke, gjør følgende:

  1. Hent pakken snarest mulig. Ta så kontakt med oss, enten på telefon eller mail, og fortell oss at du angrer og ønsker å returnere pakken. Vi vil da sende deg en bekreftelse på mail - denne er det viktig at du skriver ut og legger i pakken når den returneres, Du betaler returporto, og ditt tilgodehavende beløp vil bli oversendt din konto snarest mulig.

  2. Angreretten gjelder ikke ved videokopiering/lydkopiering/videoredigering etc. og andre tjenester som utføres spesielt for deg som kunde.

Angreretten gjelder 14 dager fra du mottar ordren fra oss.

Brukt utstyr/ Demo utstyr.
Salg av utstyr som har vært brukt i utleie eller fast installasjon regnes som brukt utstyr. Demo utstyr har vært tatt ut av esken og fremvist for demo og er derfor kategorisert som brukt utstyr. Alt brukt utstyr er testet og kontrollert av våre serviceteknikere. Kjennskap til evt. feil/ mangler er evnt. spesifisert i rapport på hvert enkelt produkt.  Produktene kan ha mindre skjønnhetsfeil, mindre skader i lakk, skraper/riper eller sprekker i f.eks. støvdeksel til eldre platespillere er normalt og må påregnes.

 

Alle produkter kategorisert som brukt utstyr eller demo utstyr selges som fremvist. Vi fraskriver oss alt ansvar for feil/ mangler som dukker opp i etterkant av kjøpstidspunkt. Det er ingen angrerett, garanti eller reklamasjonsrett på disse varene.