Siste produkt
Dual-CS-505.jpg

Dual CS 505 reim sett

Pris:590.00NOK
Besøk:
I dag: 41Totalt besøkende: 176495

Tjenester

Her ser du en oversikt over de tjenester og produkter vi leverer.  Har du andre forespørsler som ikke er dekket i den informasjonen du finner her kan du kontakte oss pr. e-mail.  Våre lyd og bildeprodukter kjøper du ved å velge fra "Produkter" i menyen til venstre på siden.

 • kassettbilde.JPG

  Kopiering av video

  Får du vist videofilmene dine?

  De fleste har gamle videokassetter eller super 8 mm/8 mm film liggende som det er vanskelig å få avspilt. Videokassetter har begrenset levetid på 15- 20 år og minner kan gå tapt for alltid. 
  Vi konverterer og kopierer dine video-kassetter til DVD eller minnepenn (WMV) i HD kvalitet.  Vi bruker proffesjonelt utstyr med avanserte analog/digital konvertere og ikke billige USB konvertere som gir dårlig resultat for både bilde og lyd.  Hvis ønskelig legger vi på bakgrunnsmusikk eller kommentarer (se videoredigering annet sted på siden).

  Kopieringen foregår uten redigering. Vi benytter 1 stk DVD-R plate pr. kassett eller 1 stk minnepenn til maksimalt 3 – 4  kassetter. Innspillingen skjer med lav komprimering, dvs. maks 90 minutter pr. DVD-plate.  Video format levert på minnepenn er normalt WMV (Windows Media Video).  AVI og andre format kan spesialbestilles.  Vi kopierer ikke videomateriale som er kopibeskyttet av 3. part.  Kopi av video fra kr. 290.-/kassett/bånd + oppsett kostnader (se under for detaljer).

 • kassetttilCD.JPG

  Kopiering av analog lyd

   Støver plate- eller kassettsamlingen ned?  Overføre lydbånd til CD?

  Etter hvert som platespilleren og kassettspilleren har forsvunnet ut av hjemmene har mange fortsatt større samlinger av plater, musikk og lydopptak liggende i skuffer og skap. Vi kopierer dine private lydopptak, gamle 78-plater, singel og LP plater, kassetter og lydbånd over på digitalt format i høyest mulig kvalitet. Lydopptak fra band, amatørforestillinger, kor etc. kan det ofte være smart å digitalisere for å bevare minnene.  Vi kopierer i utgangspunktet ikke materiale som er utrykkelig kopibeskyttet av 3. part men kopierer gjerne musikksamlinger til personlig bruk.

  Er du lei av den komprimerte "datalyden" fra mp3 filene som lastes ned og spilles av fra nettet?  
  Vi konverterer og kopierer din samling av analoge lydopptak/sjellakk 78-plater, vinylplater, kassetter og lydbånd til CD (audio CD/CDA) eller minnepenn (WMA) i høyest mulige kvalitet.  Vi bruker proffesjonelt utstyr med avanserte hardware analog/digital konvertere. Kopiering av lyd fra kr. 159.-/enhet.

 • videoediting2.png

  Video redigering

  Vi redigerer videoer for både bedriftskunder og private.  Send oss din video og vi kan utføre klipping, fargekorrigering, justering av formater og legge på tale/lyd/musikk etter ønske.  Vi bruker avansert software og har lang erfaring som sikrer våre kunder et varig og godt resultat.  
  Eksempler på videoredigeringsjobber er firmapresentasjoner, produktpresentasjoner for messer og utstilling, minnevideo til bryllup og fest osv.  

  Vi kopierer også opp større antall DVD'er til bruk i forbindelse med produktlanseringer og instruksjonsvideoer.  Vi kan legge på norsk eller engelsk tale samt teksting på forskjellige språk.


  Ta kontakt pr. e-mail til post@videodigital.no med din forespørsel.

 • Mixing Deck1.jpg

  Utstyr og tilbehør

  Vi leverer spesialprodukter innen videotaper, opptaksutstyr og tilbehør til platespillere.  Se menyen til venstre på siden hvor du kan handle direkte i vår nettbutikk.  Har vi ikke produktet på lager skaffer vi det på kort tid.