Siste produkt
Dual-CS-505.jpg

Dual CS 505 reim sett

Pris:590.00NOK
Besøk:
I dag: 41Totalt besøkende: 176495

Kopiering av video

Tjenester » Kopiering av video

Får du vist videofilmene dine?

De fleste har gamle videokassetter eller super 8mm/8 mm film liggende som det er vanskelig å få avspilt. Videokassetter har begrenset levetid på 15- 20 år og minner kan gå tapt for alltid. 
Vi konverterer og kopierer dine video-kassetter til DVD eller minnepenn (WMV) i HD kvalitet.  Vi bruker proffesjonelt utstyr med avanserte analog/digital konvertere og ikke billige USB konvertere som gir dårlig resultat for både bilde og lyd.  Hvis ønskelig legger vi på bakgrunnsmusikk eller kommentarer (se videoredigering annet sted på siden).

Kopieringen foregår uten redigering. Vi benytter 1 stk DVD-R plate pr. kassett eller 1 stk minnepenn til maksimalt 3 – 4  kassetter. Innspillingen skjer med lav komprimering, dvs. maks 90 minutter pr. DVD-plate.  Video format levert på minnepenn er normalt WMV (Windows Media Video).  AVI og andre format kan spesialbestilles.  Vi kopierer ikke videomateriale som er kopibeskyttet av 3. part.

Videoformat

Vi kopierer følgende format til DVD og minnepenn:

·        Super 8mm/ 8mm stumfilm

·         Hi8, Digital 8, Video8

·         DV/MiniDV/HDV

·         VHS, Betamax, Video2000

·         VHS-C

Vi kopierer både PAL-format (Norge/Europa) og NTSC (USA/Asia).  Vi kan også konvertere mellom formatene noe som gjør at du kan se filmer tatt opp med amerikans/asiatisk kamera standard på din norske TV.  Ønsker du å sende dine filmer tatt opp med norsk/europeisk standard til venner og familie i USA og Asia kan vi konvertere til NTSC formatet for deg.

Garanti

Med over 15 års teknisk erfaring innen videoteknikk, kan vi garantere for kvaliteten på vårt arbeide.
Skulle det være feil eller mangel på arbeidet vi har utført, eller du har vært uheldig med platen/minnepennen og den er blitt uleselig; send DVD/minnepenn og kassett til oss og vi lager en ny kopi for deg uten kostnad.

DVD-platene kan avspilles med en ordinær DVD-spiller og vises på TV eller datamaskin.  Minnepennen kan kobles direkte til datamaskinen eller direkte til alle nye flatskjermer som har USB inngang.


PS! Vi anbefaler de fleste kunder å velge minnepenn i tillegg da dette gir muligheten for å kopiere og lage sine egne DVD plater på datamaskinen hjemme.  I tillegg kommer alle nye TV skjermer nå med USB inngang for å avspille filmer direkte fra minnepennen.

Kopiene kan du også importere i et video redigeringsprogram og redigere på egen datamaskin. 

Priser

·         Kr. 290,- inkl. moms pr. kopi/kassett på DVD uansett spilletid + kostnad for oppsett*.  Ekstra kopi kr. 49.-

·     Valgfritt tillegg: Kr. 270,- inkl. moms pr. minnepenn kopi (maks 4 - 5 tape kassetter på 1 stk 16 GB minnepenn) uansett spilletid (WMV).  (Kr. 69.- tillegg for andre videoformat)
     
*Oppsett og klargjøring pr. film størrelse/format kr. 285.- (kommer i tillegg til pris pr. filmrull/kassett/bånd)

·     Kr. 490,- inkl. moms pr. kopi/kassett konvertert mellom PAL-NTSC formatene 

*Oppsett og klargjøring pr. film størrelse/format kr. 285.- (kommer i tillegg til pris pr. filmrull/kassett/bånd)


 DVD plate kr. 25.- inkl. DVD cover. 

·         Minnepenn 2- 8 GB kr. 159.-

·     Minnepenn 16 GB kr. 220.-

·         + porto i henhold til postens satser.

Levering

·         Ca. 2 ukers produksjonstid

·         + postgang ca. 2 – 5 dager

Adresse/ sendes til: 

Videodigital.no, Bjellandveien 13, 3172 VEAR

Husk å merke forsendelsen med ditt navn og adresse + mobil nummer.  I tillegg merker du hver enhet med f.eks. dato/tema/kronologisk rekkefølge som du ønsker skal stå på kopien. 
Vi tar intet økonomisk ansvar for tap av data på innsendte media. Varene returneres i postoppkrav som registrert postpakke. 

PS!  Bestilller du denne tjenesten via e-mail kan du forhåndsbetale oppdraget og du betaler da kun returporto i henhold til postens satser (ingen oppkravsgebyr). Bestilling sendes til post@videodigital.no